Je bekijkt de reis...

Thailand
a
A
4 januari 2015 00:07 | Door: Nelleke
Waaw, ik ben de eerste reageerder!! Leuk verhaal!!
Heerlijk om op zo'n fijne plek te beginnen met jullie grote avontuur.
Neem de tijd, daarvan hebben jullie genoeg.
liefs, xx
4 januari 2015 12:44 | Door: Hans
Dat is een lekker leventje op Ko Lanta. Hebben ze daar geen baantje voor me? Scooters verhuren misschien?
4 januari 2015 13:09 | Door: Lotte H
Klinkt heeeeeel fijn Kiek en Sandor! Chill ook dat jullie het reisleventje in Azië zo op kunnen pakken, en nu hoppaaa alweer met jullie luie reet op het strand liggen! Ik ben jaloers, maar superleuk om zo mee te kunnen genieten via jullie verhalen:). Lekker genieten daar nog, en alvast veel plezier in Kuala Lumpur!
Veel liefs
4 januari 2015 13:20 | Door: Rens
Klinkt goed hey!! Geniet ervan!
4 januari 2015 14:49 | Door: manuela
Prachtig. Echt genieten. Veel plezier nog. Gr Manuela
4 januari 2015 15:24 | Door: Vief
Kiek en San, WAT leuk!!!!! Geniet heel erg. Indonesië is geweldig, ook met regen. Ik heb alleen maar genoten daar, geniet van de lieve mensen en de warme cultuur, vooral op Bali was dit heel bijzonder. Super leuk om jullie verslag te lezen. Ik ga ze zeker blijven lezen, dan heb ik hier in koud Nederland ook nog een beetje een reisgevoel.
X
4 januari 2015 16:29 | Door: Keri
Een goed begin is het halve werk! :) Maar.... waar blijven de foto's?
x
4 januari 2015 17:12 | Door: Lilian
Hoi Kiki en Sandor, het allerbeste voor 2015 en geniet van jullie mooi avontuur.
4 januari 2015 18:32 | Door: Thomas
Gaaf jongens. Geniet ervan!
4 januari 2015 22:59 | Door: Yvonne
Zo hoort n oud en nieuw fiske te zijn!
Op naar de avonturen jullie....
Have fun! X
5 januari 2015 00:24 | Door: Sanne de l.
Jaaa!! Jullie eerste reisverslag!! En wat een contrast met hier op m'n board in de sneeuw.. En jullie op t strand!! Geniet niet met mate!! Benieuwd naar hoe de reis verder gaat! KUSKUS
5 januari 2015 15:55 | Door: Bianca
Genieten !!!
heppie nieuwe jaar, ook nog xx
5 januari 2015 22:36 | Door: Frans
Sawadee krap,
Jullie ook de beste wensen voor 2015. Ik hoop/verwacht dat jullie goed zullen aarden in Azië, zeker met het lekkere warme zand onder je voeten. Have veel fun daar. Btw, het voelt koud aan in Hollandia na zoveel maanden Azië
6 januari 2015 08:44 | Door: Marina Tramper
Voor jullie ook de beste wensen voor 2015.Leuk om jullie zo te kunnen volgen op je reis
Ik wens jullie heel veel plezier en heel veel moois onderweg. Geniet ervan!